BIM | BJARKE INGELS GROUP

25. MARTS 2014 | 16:00

BIM Aarhus har fornøjelsen AF at kunne præsentere BIM hos BIG. Bjarke Ingels Group, har base i både København og New York. Tegnestuen står bag nogle at de mest opsigtsvækkende og inspirerende arkitekturprojekter i nyere tid, herunder 8 tallet, Københavns Havnebad, VM husene og Bjerget, hvoraf flere er prisbelønnet. Mange nye nationale og internationale projekter er på vej. Se hjemmesiden og bliv inspireret.  

Jakob Andreassen
Arkitekt og BIM Manager |  BIG

LinkedIn

BIG projekter fra ind- og udland med input fra BIM delen 
Præsentation af projekter fra ind- og udland.

BIM Cases | Workflow
Workflow med udfordringer fra Rhino-baseret skitsering til BIM hos BIG

En stor tak til BIM Manager Jacob Andreassen, BIG, som holdt 2 inspirerende og spændende oplæg, hvor mere end 100 BIM interesserede havde fundet vej til Arkitemas kantine. Der var stuvende fuldt, hvilket gav en helt særlig stemning til et netværksmøde

Jacob præsenterede BIG´s mange innovative, udfordrende og meget imponerende projekter, hvor en stor del af det præsenterede materiale havde opgavefokus på de tidlige konceptuelle projektfaser. Der blev vist eksempler på de forskellige analyser, simuleringer og teknologier, som bliver benyttet for at løse de designmæssige udfordringer som de enkelte projekter repræsenterede.
 Jacob viste med andre eksempler, hvordan der arbejdes med flere forskellige softwaresystemer og hvordan der er fokus på at undgå tab ved datadeling, samt hvordan workflow og arbejdsprocesse bedst muligt understøttes i et BIM miljø. Det er løbende en udfordring, at finde de bedste værktøjer og teknologier til den givende opgave, både for det traditionelle projekteringsforløb, men i særlig grad for de tidlige projektfaser.

Det var virkelig interessant at opleve en tegnestue og oplægsholder der havde valgt at gå andre veje end de traditionelle med valg af software og metode, hvilket gav anledning til en rigtig god debat. Så endnu engang tak til Jacob, for at give os alle en stor arkitekturoplevelse, samt et godt indspark i den løbende BIM debat.