FAGLIG FORDELING AF DELTAGERE VED BIM WORLD 2015

ARTIKLER

Marie Thygensen skriver:

Den 1. oktober var mere end 360 af byggebranchens BIM og VDC interesserede mødt op for at få et indblik i udviklingen hos nogle af verdens førende arkitekter, ingeniører, entreprenører og organisationer indenfor anvendelsen af digitale bygningsmodeller.

Oplægsholderne kom fra Brasilien, USA, Australien, Japan, og Singapore. Dette bragte i høj grad fokus på de enkelte landes kultur og tilgang til implementeringen. 

Det første indlæg var af Wesley Benn (RTC Events, Australien) som havde fokus på deres udfordringer i Australien ift. implementering af BIM nationalt. Australien er langt fremme i forhold til mange andre lande i deres BIM implementering, men staten/regeringen er langt bagefter i forhold til kravsætning af BIM-anvendelsen, og implementerings tilgangen har været ’bottom-up’.

LÆS MERE...
 

Katrine Hvitved-Jacobsen skriver:

BIM AARHUS samler fire kontinenter

Den 1. oktober samlede BIM AARHUS intet mindre end 300 BIM-interesserede arkitekter og byggefolk til en forrygende dag med BIM eksperter fra hele fire kontinenter, som gav deres syn på BIM lige nu og i fremtiden. Konferencen samlede over 300 BIM inter-esserede fagfolk, der kunne se frem til en dag med fagligt påfyld og mulighed for at netværke med ligesindede.

Marianne Friis, der er formand for BIM Aarhus, var på talerstolen for at ønske deltagerne velkommen:

Vi har samlet seks meget kompetente eksperter fra hele verden, som er kommet her til Aarhus for at dele deres viden og ekspertise med os. Foredragsholderne repræsenterer en lang række lande, Australien, Singapore, USA, Japan og Brasilien, så vi vil i allerhøjeste grad få mulighed for at få et indblik i den diversitet, der kendetegner de tekniske og arkitekturmæssige sider af BIM i verden lige nu, sagde Marianne Friis.

LÆS MERE...