BIM BLIVER HVERDAG I UBST

31. AUGUST 2011 | 16:00

IKT-Projektleder Marianne Thorbøll fra Bygningsstyrelsen vil fortælle om hvordan bygher-ren løbende revider IKT kravene i forbindelse med de store konkurrencer.

Marianne Thorbøll
IKT Projektleder | Universitets- og Bygningsstyrelsen

LinkedIn

Endnu engang mange tak til Projektleder IKT Marianne Thorbøll, fra Universitets- og Bygningsstyrelsen, der holdt et meget inspirerende indlæg om ”BIM bliver hverdag i UBST”. 
Et indlæg, der gav anledning til en livlig debat blandt de ca. 35 fremmødte, hvilket vi er rigtig glade for. Marianne Thorbøll fortalte, hvordan bygherren løbende revidere IKT kravene i forbindelse med de store konkurrencer. 
Hvordan en obligatorisk workshop med konkurrencedeltagerne, har kunne formidle og afdække de nøjagtige krav bygherren stiller til IFC modeller, detaljeringsniveauer og andet.

En meget inspirerende eftermiddag, hvor vi alle blev klogere på BIM. 
Det næste indlæg i BIM Klub Aarhus bliver med Projektchef Michael Larsen, Kommuneplan og Udvikling TF Vejle Kommune. Michael Larsen vil fortælle om forretningsudvikling i forbindelse med digitalisering af byggeriet, om Domænebestyrelsen for Byggeri, Boliger og Forsyninger og om Bygherreforenings strategi samt Digital Offentlig Byggesagsbehandling fra DOB til BIM. 
Vi glæder os til at se rigtig mange af jer.