JUL 2011

13. DECEMBER 2011 | 16:00

Tirsdag den 13 december mødtes BIM Klub Aarhus hos Arkitema til gløgg og æbleskiver, hvor + 40 var mødt frem til et rigtigt hyggeligt og godt debatmøde.

Christian Bolding svingede taktstokken for at gennemfører den første evaluering af BIM Klub Aarhus de første 7 måneder. I et frivilligt fagligt forum som vores er det vigtigt er tage temperaturen blandt de fremmødte medlemmer. Er vi på rette vej, ideer til fremtidige arrangementer herunder indlægsholdere fra ind- og udland, holdningen til sponsorer og andre spændende emner.

Mange gode intentioner og ideer blive drøftet.

Hovedpunkterne er at BIM Klub Aarhus forsat er et gratis fagligt forum. Der blev nedsat et sponsorudvalg med Per Kortegaard fra Arkitektskolen Aarhus, Søren Sti Andersen fra Aarhus Arkitekterne og Kristian Stenild fra Cadit, for at undersøge mulighederne for et samarbejde mellem Arkitektskolen og BIM Klub Aarhus, for at tiltrække oplægsholdere. Ligeledes blev der nedsat et Caseudvalg med Søren Sti Andersen fra Aarhus Arkitekterne og Marianne Friis fra SHL for at undersøge mulighederne for at inddrage en caserække som indlæg. Christian Bolding har skrevet et referat som ligger i DropBox.

Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår og glæder os til mange nye BIM aktiviteter i 2012.