SOMMERAFSLUTNING 2013

26. JUNI 2013 | 16:00

BIM Aarhus inviterer til en uformel sommerafslutning, hvor der bliver lejlighed til at møde BIM kollegaer, Networking og nyde et glas kold hvidvin. Vi glæder os til at sige god sommer til de mange som har deltaget i BIM Aarhus arrangementer i 2013 og håber at mange har lyst og mulighed for at lægge vejen forbi.

Præsentation af Konferencen BIM UK 

Sponsorudvalget  

  • Eigil Nybo  
  • Per Kortegaard
  • Christian Bolding

Helt i tråd med foreningens ånd, har Sponsorudvalget arrangeret endnu en Konference. BIM UK Konferencen afholdes den 3. oktober 2013 på Arkitektskolen, Aarhus. Den finansieres via sponsormidler, så det er muligt at tilbyde gratis adgang til alle BIM interesserede. Sidste års konference BIM Finland havde mere end 260 deltagere.

BIM AARHUS ønsker med Konferencen BIM UNITED KINGDOM, at rette fokus på den internationale udvikling af digitaliseringen af byggeriet med specifik fokus på udviklingen i United Kingdom.

Vi har inviteret repræsentanter for byggebranchen i United Kingdom til at komme til Danmark og fortælle om den engelske regerings klare målsætning om, at man senest i 2016 vil kræve ’Fully collaborative 3D BIM on all centrally procured construction contracts’.

Målet er at give deltagerne på Konferencen BIM UK en indsigt i hvilke tiltag, der er iværksat for at opfylde denne ambitiøse og visionære målsætning i et af de førende internationale udviklingsmiljøer i 2013.